Kundservice: Tel: 026-100 244 (10:00 - 12:00)
Spärrservice: 010-188 99 85 kostnadsfritt alla tider på dygnet
Privat | Företag

0

kr
  • Du har inte lagt till några produkter i varukorgen ännu.

    Produkter

0

Produkter - kr

Nytt nummer till Kundservice

X

Nytt nummer till Kundservice

Kundservice tillgänglig per telefon mellan 10:00-12:00 vardagar på vårt nya nummer 026-100 244. Övriga tider hänvisar vi istället till kundservice@riksvakt.se.

Om Riksvakt

Riksvakt AB

Vi skapar en tryggare vardag för dig genom att erbjuda produkter och tjänster som t.ex. ID-bevakning och Företagsbevakning. Vi är måna om att du ska känna dig trygg och säker med våra produkter och tjänster. Vi värnar också om din säkerhet online och använder därför trygga tjänster och metoder som t.ex. att alla avtal signeras digital med BankID av dig. Alla avtal och all information sparas krypterat på säker plats. Din inloggning till Mina Sidor sker med BankID.

Alla som arbetar på eller för Riksvakt AB är kontrollerade gentemot Rikspolisstyrelsens belastningsregister samt har undertecknat förbindelse om tystnadsplikt beträffande sekretess.

Samarbeten
Vi jobbar med flera partners för att ge dig den bästa servicen och tjänsterna. För ID-bevakning har vi ett nära samarbete med Bisnode Sverige AB och Creditsafe AB. Vid betalning så jobbar vi med Stripe för att trygga din betalning på nätet. Hos oss kan du betala med kredit-/bankkort eller faktura (för kunder som blivit uppringda av vår säljavdelning). 

Sponsring

Vi på Riksvakt har ett stort hjärta för sport och föreningslivet i Sverige. Vi har därför valt att erbjuda Sveriges föreningsliv en sponsorsmöjlighet. Föreningar kan kontakta oss på marknad@riksvakt.se för att bli en del av vårt sponsorprogram. Sponsorprogrammet innebär i korthet att anslutna föreningar får en sponsorersättning av Riksvakt om kunden valt att lägga in en supporter-kod på sin order och sen får föreningen en ersättning så länge som kundens abonnemang är aktivt. Kunden får sin kod av föreningen.

Säkra tjänster

Riksvakt AB är en krypterad och säker tjänst och vi tar vår egen och våra kunders säkerhet på stort allvar. 

Koncernstruktur

Riksvakt AB ingår i en större koncern som heter Holmsund Invest AB. 

 

Länkar och Dokument

Kundservice
 

Kontakta mig

Fyll i kontaktuppgifter så kontaktar vi dig från vår Kundtjänst. Notera att det i vissa fall kan ta upp till 48 timmar innan vi hör av oss.

Eller ring oss!

Tel: 026-100 244 (10:00 - 12:00)

Betalningstjänster

© Copyright 2021 Riksvakt AB. All rights reserved.