Kundservice: 010-188 99 85
Spärrservice: 010-188 99 85
Privat | Företag

0

kr
  • Du har inte lagt till några produkter i varukorgen ännu.

    Produkter

0

Produkter - kr

2 miljoner svenskar utsatta

Det händer allt oftare att privatpersoners identiteter kapas och man tror att över 2 miljoner svenskar har utsatts för försök till ID-kapning under det senaste året rapporterar Expressen (juni 2020) med hänvisning till Sifo. Det är i runda tal ca 4-5 svenskar i minuten som utsätts för detta övergrepp. Statistiken visar att ca 150-200 tusen av dessa kapningsförsök lyckas.

Görs en kapning i ditt företags namn får det stora konsekvenser. Nyligen kapades säkerhetsbolaget Nokas vd David Larssons identitet och bedragaren ansökte om konkurs vilket tingsrätten då beslutade att göra. Nu följer en överklagandeprocess till högsta domstolen. Liknande har inträffat tidigare för t.ex. Securitas vd 2017.

Med Riksvakt’s Bevakning Företag informerar vi dig som är företagsägare eller styrelsemedlem om det skett viktiga förändringar de företagen du har engagemang i. Tjänsten ger användarna tydliga varningssignaler vid bedrägeri- och kapningsförsök.

.

 

Vill du göra en direktbeställning?

Fyll i kontaktuppgifter så kontaktar vi dig från vår Kundtjänst. Missa inte vårt erbjudande om fri testmånad utan bindingstid!

Eller ring oss!

010-188 99 85

Betalningstjänster

© Copyright 2021 Riksvakt AB. All rights reserved.